[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: قانون ۱۰۰ ساله زنجیر در پای تولید کنندگان/ رتبه ۱۲۷ سهولت فضای کسب و کار در بین ۱۸۰ کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/7 | 
نماینده مجلس یازدهم گفت: با وجود قوانین ۱۰۰ ساله در کشور تولید کننده امیدی به رفع موانع ندارد کمااینکه مجلس نیز جای اعلام نظر نیست بلکه نظرات باید در کمیسیون ها طرح و نتیجه نهایی در مجلس به رای گیری گذارده شود.  
 
دکتر جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس پیرامون تاکید مقام معظم رهبری بر تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها طی ۳ سال متوالی گفت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در کشور وجود دارد و باعث شده که شرایط به ضرر کشور تغییر کند موانع و محدودیت هایی است که پیش پای تولید کننده قرار دارد .
 
متاسفانه رتبه کشور در سهولت فضای کسب و کار رتبه مناسبی نیست و رتبه ۱۲۷ در بین ۱۸۰ کشور دنیا در عین حالی که اقتصاد کشور ما هجدهمین اقتصاد دنیاست این رتبه، رتبه مناسبی نیست و نیاز است که موانع از پیش پای تولید کننده برداشته شود.
 
عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس گفت: ما حتی اگر نتوانیم کمکی به تولید بکنیم همین که بتوانیم محدودیتی برای تولید ایجاد نکنیم و اجازه دهیم تولید کنندگان با سهولت بیشتر، ‌ریسک کمتر، با راحتی بیشتر بتوانند به تولید بپردازند بزرگترین خدمتی است که می توان به تولید داشت. 
 
وی افزود: زمانیکه شاخص فضای کسب و کار شاخص مناسب و یا رتبه مناسبی را به ما نشان ندهد نه تنها سرمایه خارج را جذب نمی کنیم بلکه زمینه تقلیل سرمایه داخلی هم فراهم می شود و این امر موجبات افزایش هزینه های تولید را در بر خواهد داشت. ضایع کردن یک اشتغال و یک تولیدی وقتی زمان بر می شود عملا انگیزه تولید کننده را از مبادرت به تولید از بین می برد.
 
دکتر قادری در ادامه تصریح کرد: ما می دانیم که عمر قوانین بیش از ۱۰۰ سال است و متناسب با شرایط موجود تغییر نکرده همانند قانون تجارت، قانون مدنی، قانون شهرداریها و یا بسیاری از قوانینی که نیاز است به روز شود و تا این قوانین بروز رسانی نشوند نمی تواند پاسخگوی نیاز ها و راه گشای تولید کننده باشند.
 
وی افزود: بسیاری از رویه هایی که در دستگاه های اداری و اجرایی کشور کار می شود مبتنی بر منطق خاصی نیست و فقط سیستم اداری فربه شده و توسعه یافته و سیستم اداری به جای اینکه کمکی برای برداشتن موانع تولید باشد خود مانعی برای تولید کننده محسوب می شود.
 
نماینده مردم شیراز در مجلس تاکید کرد: نیاز است که مقررات زدایی به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد و تمام رویه ها مشخص و روشن و شفاف باشد تا ایجاد انگیزه کنند تا تولید کننده با کمال عشق و علاقه وارد بخشهای تولیدی شود کشور نیاز دارد که بسیاری از این رویه ها باز تعریف شوند وبرایشان منطق و استدلالی حاکم باشد و بدون منطق خیلی از موانع برای تولید کننده ایجاد نشود و عملا به سمت و سویی حرکت شود که هم زمان انجام کارها کاهش یابد هم سرعت و دقت و استحکام و دوام و قوام قوانین به صورتی باشد که تولید کننده دچار ابهام و سردگمی و تردید نشود.
 
دکتر قادری در ادامه گفت: متاسفانه بسیاری از کارهایی که انجام می شود هیچ گونه پشتوانه ای نداشته و بلافاصله یک شبه یک طرحی به ذهن قانون گذار، مدیر و رئیس جمهور رسیده و آن را به صورت قانون به اجرا می گذارند و بعضا مشکلات فراوانی را در پی این قانون گذاری ایجاد می کنند.  
 
نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا این قوانین ۱۰۰ ساله امکان تغییر در مجلس رادارند یا خیر، تصریح کرد: به نظر می رسد روالی که در مجلس دنبال می شود روال کاملا غلطی است، مجلس باید کمیسیون محور باشد عملا باید به گونه ای حرکت کرد که به نظرات کارشناسی بها داده شود در حال حاضر امکانی برای دریافت نظرات کارشناسی وجود ندارد طرح هایی که در مجلس مطرح می شود تراوش فکری یک نماینده است و حتی بقیه نمایندگان تایید یا رد می کنند و این کار غلط است .
 
وی تاکید کرد: مجلس باید به سمت و سویی حرکت کند که اگر طرحی قرار است مطرح شود این طرح در معرض قضاوت و داوری نمایندگان واقع شود و پس از اینکه ایرادات واشکالات مرتفع شد تایید یا رد می کنند به نظر می رسد اگر طرحی قرار است مطرح شود باید به سمع و نظر کارشناسان ونمایندگان رسیده شود و پس از اینکه ایرادات و اشکالات برطر ف شد باید توسط نمایندگان امضا شود.
 
نماینده مردم شیراز در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر طرحی بارگزاری می شود و نمایندگان یا امضا می کنند یا امضا نمی کنند که این رویه غلطی است یا نمایندگان در کمیسیون ها فعال نیستند و در صحن که رادیو روشن است و صدای آنها برای مردم پخش می شود نظراتشان را در آنجا مطرح می کنند که این رویه ، رویه درستی نیست و وقت مجلس بسیار ارزشمند است و هزینه های زیادی برای مجلس مترتب است و نمایندگان باید در کمیسیون ها دیدگاه و نقطه نظراتشان را مطرح کنند.
 
وی افزود: درست است که مردم باید در جریان فرآیند قانونگذاری قرار گیرند ولی اینکه به نماینده اجازه داده شود تا به هر بهانه ای پشت تیربون قرار گیرد و حرف بزند رویه غلطی است و می تواند مشکلاتی را برای کشور ایجاد کند و وقت مردم را بگیرد و عملا خروجی مناسبی برای کشور ندارد.
 
دکتر قادری در ادامه با تاکید بر اینکه کمیسیون ها در حال حاضر هفته ای دو جلسه دارند ،‌گفت: نیاز است که نظراتی که برای کمیسیون ها مطرح می شود نظرات و دیدگاه های کارشناسان را نیز در آن لحاظ کنند و نمایندگان هر کدام در استان خودشان کارگروههای مشورتی داشته باشند و مجلس باید این کارگروهها را به رسمیت بشناسد و باید بدنه قابل توجهی پشت سر هر نماینده باشد تا این طرحها و لوایح را ارزیابی کند و ایرادات و اشکالاتش مرتفع شود و ترواش فکری این افراد در غالب نظر و طرح مجلس به تصویب برسد.
 
دکتر قادری در پایان یادآور: مجلس باید آخرین حرف را بزند و همه کارشناسان و متخصصین نظراتشان را مطرح کرده باشند و مجلس بیشتر جمع کننده دیدگاه و نظرات کارشناسان باشد نه اینکه خود بیاید و اعلام نظر کند.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 889 بار   |   دفعات چاپ: 170 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645