[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: انجمن علمی اقتصاد شهری ایران مطرح کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1397/4/11 | 
         به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، این آمار در حالی منتشر می شود که چین و آمریکا بتدریج وارد یک دوره رویارویی اقتصادی شده اند و پکن می خواهد نشان دهد نقش بی بدیلی در رشد اقتصادی دنیا دارد و فشار بر این کشور «چرخه تجارت جهان را مختل می کند».
اداره ملی آمار چین در گزارش خود آورده است ارزش رشد اقتصادی این کشور به ۱۲ هزار میلیارد دلار رسیده و رشد اقتصادی کشور نیز ۶.۹ درصد بوده است.
بر اساس این آمار، سرمایه گذاری چین در سال ۲۰۱۷ میلادی در صنایع فنی پیشرفته نزدیک به ۱۶ درصد بیش از سال ۲۰۱۶ میلادی بوده است.     
ارزش تبادلات تجاری خارجی این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی هم به حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار رسیده است که معادل ۱۱.۵ درصد از کل تجارت جهان است.
در سال ۲۰۱۷ میلادی میزان سرمایه گذاری شرکت های چینی در خارج از کشور ۱۲۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون و رقم سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور هم ۱۳۱ میلیارد دلار بوده است.
اصلاحات در ساختار تجارت خارجی این کشور در این سال موجب شد تا چین شرایط بسیار خوبی را در این عرصه ایجاد کند.
همزمان وزارت بازرگانی چین تاکید کرده است حراست بهتر از محیط زیست، بهره وری درست و منطقی تر از منابع، افزایش آگاهی و دانش تولید کنندگان داخلی، موجب بهبود شرایط تجارت بین المللی شده است.
تنوع بخشیدن به کالاها، تولید اقلام کیفی تر، استفاده از فناوری های پیشرفته و هوشمند، سرمایه گذاری در امور تحقیقاتی مرتبط با تجارت بین الملل و شناخت بهتر بازار جهانی این قدرت را به چین داده است که تجارت بهتری در حوزه بین الملل داشته باشد و بتواند همچنان موتور محرکه اقتصاد جهانی باشد.
روزنامه چاینا دیلی از قول وزارت بازرگانی چین آورده است: این کشور قصد دارد در سال آینده میلادی اصلاحات بیشتری را در بخش های تجاری در نظر گیرد و توافقنامه های تجارت آزاد را با کشورهای مختلفی امضا کند.
چین معافیت های مالیاتی را برای بسیاری از شرکت های خارجی بسته به حیطه کاری آنها در نظر گرفته است این مقررات از سال جاری میلادی به اجرا گذاشته شده است و شرکت هایی که شامل آن شوند می توانند مالیات سال ۲۰۱۷ را به صورت برگشتی دریافت کنند.
رشد اقتصادی جهان بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول در سال ۲۰۱۸ میلادی حدود ۳.۷ درصد پیش بینی شده است ولی چین امیدوار است در سال جاری میلادی به رشدی معادل ۶.۵ تا ۷ درصد دست پیدا کند.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: صندوق بین المللی پول | فناوری های هوشمند | چین | صنایع | سال حمایت از کالای ایرانی | تجارت جهانی | بازرگانی |
دفعات مشاهده: 1803 بار   |   دفعات چاپ: 295 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645