[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: انجمن علمی اقتصاد شهری ایران منتشر کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/12/7 | 
       به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، یکی از چالش های حوزه اشتغال عدم آگاهی نسبت به وضعیت تغییر و تحولات مربوط به این سیستم می باشد و اگر شناخت دقیقی نسبت به آنچه در ده سال آتی در بازار کار کشور و به ویژه مناطق حساسی مانند تهران نداشته باشیم نمی توانیم برنامه ریزی دقیق و مبتنی بر واقعیتات نیز پی ریزی کنیم.
در شماره اخیر فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد و مدیریت شهری تحقیقی تحت عنوان «درآمدی بر اشتغال در بخشهای عمده استان تهران براساس داده- ستانده بخشی» منتشر شده است که بررسی دقیقی از وضعیت حال و آتی بازار اشتغال در استان تهران ارائه می کند. این تحقیق تاکید دارد که «در بخش کشاورزی، شهر پیشوا رتبه یک و شهر تهران رتبه آخر را دارد، در بخش صنعت، شهر شمیرانات رتبه یک و شهر تهران رتبه آخر را دارد، در بخش خدمات، شهر تهران رتبه یک و شهر شمیرانات رتبه آخر را دارد.»
سهم اشتغال در بخش کشاورزی استان تهران در سال ۸۵ برابر با ۱.۹۳ و در سال ۹۴ رقم ۱.۸۶ بوده است و  پیش بینی ها نشان می دهد در سال ۱۴۰۴ این رقم به ۱.۹۴ درصد می رسد که رشد را نشان می دهد که البته این رشد می تواند ناشی از کم شدن سهم سایر بخش ها باشد.
در سال ۸۵  سهم بخش خدمات در اشتغال استان تهران۶۰.۹۷ و در سال ۹۴ بالغ بر ۶۰.۷ درصد بوده است و برای سال ۱۴۰۴ به ۶۵ درصد می رسد که رشد ۵ درصدی نسبت به وضعیت کنونی را نشان می دهد.
این تحقیق نشان می دهد در افق ۱۴۰۴ سهم اشتغال در بخش صنعت در استان تهران ۵ درصد کاهش پیدا می کند و با توجه به اینکه اشتغال در حوزه کشاورزی نیز تنها حدود یک درصد افزایش پیدا می کند گرایش اصلی بازار کار به سمت بخش خدمات است.
با توجه به اینکه وضعیت اشتغال در شهرهای استان تهران متناسب نیست و سیاست های آمایش سرزمینی موفق نبوده است، برای ممانعت از افزایش شتاب نابرابری های درون استانی باید به بازتویع مجدد و عادلانه اشتغال و کسب و کار در شهرهای استان تهران پرداخت.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: شمیرانات | چشم انداز1404 | سیمای اشتغال در تهران | استان تهران | کشاورزی |
دفعات مشاهده: 2274 بار   |   دفعات چاپ: 321 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645