[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: رئیس انجمن علمی اقتصاد شهری ایران: ::
 | تاریخ ارسال: 1396/11/24 | 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، دکتر حسین محمدپور زرندی در برنامه تهران ۲۰ در مورد اهمیت توجه به علم اقتصاد شهری در مدیریت کنونی شهرها اظهار داشت:  اقتصاد شهر مظلوم است و این در حالیست که اگر در آمد نفت را کنار بگذاریم دو سوم  GDP کشور در شهرها ایجاد می شود . 
وی ادامه داد: با این وجود اقتصاد شهر به تازگی به عنوان یکی از شاخه های علم اقتصاد در دانشگاه ها به آن پرداخته و تدریس می شود و این در حالیست که ۷۰ درصد جمعیت کشور ما شهر نشین است یعنی بیش از میانگین جمعیت شهرنشین در دنیا، شهر نشین داریم.
رئیس انجمن علمی اقتصاد شهری ایران با بیان اینکه از همین رو توسعه شهرها و ساکنان آن اهمیت دو چندان می یابد گفت: باید با ایجاد و توسعه زیرساخت های شهری و بکارگیری فناوری های نوین به توسعه شهر، ایجاد شهرهای الکترونیک، توسعه کسب و کار در شهرها و رفاه بیشتر برای شهروندان کمک کرد.
وی در مورد راهکارهای ایجاد در آمدهای پایدار شهری نیز توضیح داد: وجود یک نهاد مالی در شهرها به دلیل جذب سرمایه های مردم با هدف توسعه شهرها بسیار موثر است. برای مثال می توان با عرضه و انتشار اوراق قرضه و مشارکت از سرمایه های مردمی برای توسعه شهرها برای رفاه بیشتر برای شهروندان استفاده کرد.
دکتر پورزرندی ادامه داد: حوزه ساخت و ساز، حمل و نقل ، گردشگری تا خدمات شهری پسماند و ... همه به نوعی در حیطه اقتصاد شهر قرار می گیرد و مهم نوع نگاه ما به این بخش هاست که می تواند به ایجاد درآمدهای پایدار کند.برای مثل می توان با نگاه صحیح و درست به بخش پسماند از آن به عنوان طلای کثیف برای تولید برق تا کمپوست برای کمک به ایجاد درآمد پایدار برای شهرها بهره برد.
وی افزود: صنعت  گردشگری نیز یکی دیگر از حوزه ها ایجاد درآمد پایدار است که متاسفانه مغفول مانده است و این در حالیست که در حوزه گردشگری نیز جزو ۱۰ کشور جهان هستیم که از پتانسیل های گردشگری بالایی برخورداریم و می توانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد GDP کشور را از محل صنعت گردشگری تامین کنیم در حالیکه اکنون این سهم بسیار ناچیز است
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: امروز مقایسه سبد درآمدی کلانشهرهای ما با سبد درآمد شهرهای توسعه یافته نشان می دهد که حداکثر ۳۰ تا ۴۰ درصد درآمدهای شهری ما پایدار است در حالیکه در کشورهای توسعه یافته ۸۰ درصد درآمدها پایدار و تنها ۲۰ درصد نیمه پایدار است.
رئیس انجمن علمی اقتصاد شهری ایران متذکر شد: راهکارهای متعددی برای ایجاد و افزایش درآمدهای پایدار شهری وجود دارد مانند ارائه سبدهای سرمایه گذاری به مردم که می تواند از خروج سرمایه ها جلوگیری کند که در این میان بانک ها به عنوان یک نهاد مالی می توانند برای توسعه سرمایه گذاری در شهرها و پشتیبانی از آنها نقش مهمی ایفا کنند.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: اشتغال | سرمایه | شهروندان | سال اقتصاد مقاومتی | رئیس انجمن علمی اقتصاد شهری ایران | دکتر حسین محمدپور زرندی | صنعت گردشگری | GDP |
دفعات مشاهده: 2351 بار   |   دفعات چاپ: 304 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645