[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: زاهدی در همایش تببین جایگاه اقتصاد مقاومتی در توسعه و کارآفرینی شهری: ::
 | تاریخ ارسال: 1395/12/15 | 

۵۰ درصد دانش آموزان تا ۴ سال آینده با مهارت حرفه ای فارغ التحصیل می شوند

AWT IMAGE

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در همایش تببین جایگاه اقتصاد مقاومتی در توسعه و کارآفرینی شهری که از سوی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان تهران و خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن محراب  برگزار شد، گفت: مهمترین چالش اقتصادی ایران بیکاری است و حجم آن در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی آن را مبدل به بحرانی برای کشور کرده است.

زاهدی افزود: بیکاری در میان فارغ التحصیلان می تواند عوارض متعددی به دنبال داشته و آثار نابهنجاری در حوزه های اجتماعی و سیاسی  ایجاد کند.

وی ادامه داد: دانشگاه های کشور و آموزش عالی دارای ایراداتی است، که محوری ترین آنها سنتی بودن نظام آموزشی از باب محتوا و سیاستگذاری است.

زاهدی با تاکید بر لزوم پوست اندازی در نظام آموزشی گفت: سند علمی کشور با این نگاه تدوین شده و به آموزش به عنوان یک ابزار مهارتی نگاه کرده است و از دانشگاه های نسل سومی سخن گفته شده که فارغ التحصیلان آن کار آفرینی ،مهارت حرفه ای را توامان دارند اما کمیسیون آموزش معتقد است باید دانشگاه های نسل چهارمی بنا شوند که علاوه بر کار آفرینی ،مهارت حرفه ای اهداف دانشگاههای اسلامی ،باور و تعهد دینی را نیز داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: مجلس در جریان بررسی  برنامه ششم توسعه در بند ۸۲ و بند ج ماده ۸۱ تلاش کرده است آموزش مهارتی نهادینه شود بطوریکه در سال ۹۶ بیش از۳۸ درصد؛ در سال ۹۷ بیش از ۴۰ درصد و در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۰ درصد دانش آموزان دبیرستانها در معرض آموزش مهارتی قرار گرفته باشند.

ریس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: تکلیف برنامه برای توسعه مهارت دانشجویان در سال ۹۶ آن است که با فراوانی ۱۰ درصد و در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰ درصد دانشجوها تحت آموزش مهارتی قرار گرفته باشند.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: رئیس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی | آموزش عالی | حوزه‌های اجتماعی | زاهدی | مهارت‌حرفه ای | دانش‌آموزان |
دفعات مشاهده: 2097 بار   |   دفعات چاپ: 382 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645