[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: شهردار ملارد: ::

AWT IMAGE

۹۰ درصد درآمد شهرداری ها از صدور پروانه است
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، علی اکبر خراسانی شهردار ملارد با اشاره به چالش های کنونی پیش روی شهرها، گفت: یکی از بزرگترین ضعف های کنونی مساله عدم هماهنگی و فقدان مدیریت یکپارچه شهری است که باعث شده برخی ناهماهنگی ها در شهر پدید آید و هزینه های اقتصادی نیز به مدیریت شهری تحمیل شود.

وی به موضوع ضرورت ایجاد کانال واحد تاسیسات شهری اشاره کرد و با تاکید بر اینکه فقدان این کانال ها منجر شده که حفاری های پی در پی در سطح شهر صورت گیرد، افزود: در صورتی که با ایجاد این کانال واحد یکبار و برای همیشه مشکل تاسیسات شهری حل و فصل می شود و صرفه جویی های کلانی نیز برای شهرها ایجاد می گردد.

شهردار ملارد با تاکید بر اینکه اجرای این طرح منوط به عملیاتی شدن مدیریت یکپارچه شهری است، افزود: تا زمانی که این طرح اجرایی نشده می توان با هماهنگی وزارت خانه تاسیس این کانال را به پیش برد. 

خراسانی در ادامه با اشاره به اینکه امروز ملارد جزو ۳۰ شهر برتر ایران از نظر جمعیتی است و تاریخ و پیشینه کهنی نیز دارد، افزود: در حالی که نسخه درآمد پایدار شهری برای شهرها پیچیده شده است اما هیچ فردی مشخص نکرده که این درآمدها باید از چه طریق و با کدام ابزار و اختیارات وصول شود.

وی با بیان اینکه بخشی از عوارض شهری نیز حذف شده و در قالب ارزش افزوده در میان شهرها توزیع می شود که غالبا تخصیص آن عادلانه نیست، یادآور شد: برای مثال خیلی از کارخانه های ملارد به این دلیل که دفاتر مرکزی شان در تهران است عوارض آنها برای این شهر اختصاص پیدا نمی کند.

این مدیر شهری با اشاره به اینکه قریب به ۸۵ تا ۹۰ درصد از درآمدهای شهرداری ها از صدور پروانه های ساختمانی است، گفت: با توجه به رکود در ساخت و ساز درآمد مدیریت شهری نیز به شدت کاهش پیدا کرده و امروز این انتظار وجود دارد که هم دولت و هم مجلس از نظرات مدیران شهری برای حل چالش ها بهره ببرند.

خراسانی همچنین به موضوع مدیریت درآمد در شهرداری ها نیز اشاره کرد و ادامه داد: به نظر می رسد تاکنون به این موضوع مهم بی توجهی شده و ضرورت دارد تا در یک برنامه متحد  و کلان برای همه شهرداری ها خط مشی مشخص در این زمینه تهیه شود.

وی همچنین به موضوع عمل به الگوی اقتصاد مقاومتی در شهرداری ها  نیز اشاره کرد و گفت: به نظر من شهرداری ها امروز مصداق اتم و اخص اجرای اقتصاد مقاومتی هستند چرا که برای ریال به ریال منابعی که مصرف می کنند در حال مدیریت و صرفه جویی هستند.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 2123 بار   |   دفعات چاپ: 315 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645