[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: انجمن علمی اقتصاد شهری ایران منتشر کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/12/9 | 
          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، یکی از مهم‌ترین راهکارهای توسعه پایدار شهری ارتقای وضعیت درآمدهای پایدار است،  درآمد پایدار درآمدی با ماهیت مستمر است که ابعاد زیست محیطی را نیز در نظر می گیرد. متاسفانه بیش از ۷۰ درصد از درآمد مدیریت شهری در اغلب شهرداری های کشور جنبه ای ناپایدار دارد که این موضوع می تواند کیفیت زیست شهروندان را تحت تاثیر قرار دهد. اما شهرهای پیشرو و پایدار جهان تجارب ارزشمندی در این زمینه دارند که می تواند مورد استفاده مدیران شهری قرار گیرد.
درخصوص وضعیت کسب منابع مالی شهرداری ها در اروپا باید گفت انتقال از سطوح بالاتر حکومت، مالیات‌‏ها و عوارض محلی و بهای فروش خدمات از جمله منابع پایدار مدیریت شهری  در اتحادیه اروپا است. سهم هر کدام از این بخش‌‏ها به صورت زیر است: انتقال بین حکومتی ۴۸درصد، مالیات‏‌ها و عوارض محلی ۳۶درصد، ۱۳درصد از تعرفه‏ها و هزینه خدمات و ۳ درصد از محل‌‏های دیگر.
البته این اعداد در بین کشورها از لحاظ سطح استقلال دولت‏‌های محلی متفاوت است، در شهری مانند زوریخ، نزدیک به ۶۰ درصد از کل درآمد ۸۵۰ میلیون فرانکی این شهر از طریق عوارض محلی کسب می‏ شود.
در کلان‌شهر لندن که در لیست ده شهر پایدار جهان قرار دارد، بودجه سالانه حدود ۱۱.۵ میلیارد پوند در سال ۲۰۱۶ بوده است که ۶۴ درصد درآمد شهرداری آن از محل عوارض و مالیات از جمله مالیات بر دارایی است و ۲۳ درصد از درآمد این شهر از طریق سوبسیدها و کمک‌های دولت مرکزی می باشد و ۵ درصد از طریق بهای خدمات و ۸ درصد از سایر روشها حاصل میشود.
 پاریس پایتخت فرانسه نیز که در رده پانزدهمین شهر پایدار جهان طبق رتبهبندی آرکادیس قرار دارد، درآمد تقریباً ۸ میلیارد یورویی دارد که بیش از ۵۰ درصد آن از محل مالیاتها یا عوارض به دست میآید.
 شهر میلان ایتالیا نیز در سال ۲۰۱۶،  از درآمد ۴ میلیارد دلاری بیش از ۲ میلیارد آن از طریق عوارض مستغلات به دست میآید و از دیگر منابع درآمدی آن میتوان به درآمد پروانه ساختوساز (۲ درصد)، کمکهای دولت (۲ درصد)، فروش خدمات، اجاره اماکن و تجهیزات و ... اشاره کرد. 
از این رو می توان گفت ارتباط مستقیم و معناداری بین پایداری درآمدی و توسعه پایدار شهری وجود دارد،  و بدون توجه به ابعاد اقتصادی نمی توان مدیریت شهرها را دچار تحولات مثبت کرد.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: مدیریت شهرها | ابعاد اقتصادی | درآمد و توسعه پایدار شهری | عوارض و مالیات | اتحادیه اروپا |
دفعات مشاهده: 2321 بار   |   دفعات چاپ: 327 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645