[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي آرشیو اخبار نشست‌های علمی یادداشتهای علمی ثبت نام تماس با ما جستجو نگره‌های اقتصادی بانک اطلاعات مدیریت شهری حمایت از کالای ایرانی ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
یادداشت های علمی::
بانکداری و مالیه شهری::
بانک اطلاعات مدیریت شهری::
اقتصاد‌مقاومتی؛ اقدام‌ و‌ عمل::
تصاویر منتخب::
گنجینه::
عضویت ::
مسابقات علمی::
خبرنامه تخصصی::
پیوندهای مفید::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
نگره‌های اقتصادی

AWT IMAGE

..
تقدیر رئیس جمهور
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت تا چه اندازه توانسته اطلاعات شما را در حوزه اقتصاد شهری افزایش دهد؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
   
..
:: استاد دانشگاه وین: ::
 | تاریخ ارسال: 1396/10/16 | 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران،دکتر محمدرضا هل فروش استاد دانشگاه وین در اتریش در میزگرد علمی شهر هوشمند که در دبیر خانه انجمن علمی اقتصاد شهری ایران برگزار گردید با اشاره به اینکه با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه امیرکبیر مرکز شهرهای هوشمند را ایجاد کردیم، گفت: شهرهای ما باید تولید سرمایه داشته و وظیفه آموزش و تحقیقات را بر عهده داشته باشد و در ارتقا کیفیت زندگی شهروندان قدم بردارند در حالی که می بینیم هنوز نتوانسته اند به جایگاه شایسته برسند.
استاد دانشگاه وین اتریش بیان کرد: در شهرهای هوشمند فقط مباحث ما مربوط به آی سی تی نبوده و مسائلی کلان و گسترده را پوشش می دهد.
وی با اشاره به اینکه ۶ گام برای تبدیل شدن یک شهر به شهر هوشمند وجود دارد، افزود: اگر ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان را مد نظر قرار دهیم خواهیم دید که این ارتقاء کیفی در جای جای زندگی شهروندان مورد تاثیر قرار می دهد.
هل فروش اضافه کرد: شهرهای هوشمند هر کدام دارای نسخه خاص خود هستند و نمیتوان برای شهرهای ایران یک نسخه خاص پیچید چرا که  فقط با تکنولوژی روبه رو نیستیم بلکه با مسائل فرهنگی و اجتماعی روبه رو هستیم.
وی با اشاره به اینکه افزایش زیرساخت ها همراه با افزایش تعداد شهروندان انجام می شود، اظهار کرد: برخی از این افزایش زیرساخت ها منفی بوده و برخی مثبت هستند و تاثیر تکنولوژی از بخش های مثبت است و به عنوان ابزار می تواند مثمر ثمر باشد.
استاد دانشگاه وین اتریش با بیان اینکه ما تنها به دنبال ایجاد یک شهر الکترونیک در شهر هوشمند نیستیم، اضافه کرد: روابط انسانی، فرهنگی و... بر تکنولوژی ارجح هستند و در جایی هوشمند هستیم که ببینیم نسخه ای که برای شهر هوشمند تدوین شده است در کجا کارکرد مثمر ثمر دارد؛ اگر این رویه را دنبال کنیم بهترین ها را دنبال کرده و خودمان را تسلیم زندگی سایبری نمی کنیم.
وی با بیان اینکه شهر هوشمند شهری است که مردم آن هوشمند هستند، اضافه کرد: هوشمندی در جایی موثر است که در مسیر نگه داشتن هویت محله، خانواده و... قدم بر می دارد.
هل فروش با بیان اینکه نباید این تصور را داشته باشیم که رویه در دیگر شهرها و کشورها به صورت یکسان دنبال شده است، گفت: وین در سال های اخیر به عنوان یک شهر هوشمند دارای کیفیت بالا به عنوان رده اول انتخاب شده است، این در حالی است که در محلات اندازه ساختمان ها، تعداد ماشین ها و... تغییر نکرده و شهر دارای کیفیت لازم برای زندگی است. هوشمند سازی که شهرهای آمریکایی و یا سئول دنبال آن هستند بسیار متفاوت با نگاه به هوشمند سازی در اروپا است.
وی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم که شهرهای اروپایی را در هوشمند سازی الگو قرار دهیم، بیان کرد: شهر شیراز به عنوان پایلوت انتخاب و گردشگری در محوریت قرار گرفته و در این راستا به نتایج بسیار خوبی نیز رسیده ایم.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: گردشگری | شهر شیراز | کیفیت زندگی | هوشمندسازی شهرها | وین | دکتر هل فروش |
دفعات مشاهده: 2179 بار   |   دفعات چاپ: 364 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی اقتصاد شهری ایران
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645